Masini noi - Lista producatorilor

SFATURI UTILE PENTRU ALEGEREA UNEI MASINI NOI

Ai decis sa-ti cumperi o masina noua si vrei sa vezi care sunt cele mai interesante oferte auto de pe piata? Esti curios ce modele noi lanseaza cei mai cunoscuti producatori auto? AutoSaga iti ofera acces la o baza de date completa si actualizata in permanenta, unde vei gasi intotdeauna ultimele aparitii pe patru roti!

Fie ca te intereseaza marci de top renumite precum BMW, Audi sau Mercedes, solutii cu un raport calitate-pret avantajos ca Dacia/Renault sau Ford sau bolizi cu performante dar si si preturi iesite din comun, cum sunt creatiile Ferrari sau Lamborghini, aici gasesti o lista atotcuprinzatoare cu masini noi. Mai mult, pentru afaceristul din tine, stam cu ochii pe ultimele oferte auto promovate de dealerii din Romania, pentru ca tu sa poti lua in orice moment o decizie informata.

Cand ne hotaram sa cumparam un autoturism, marca si modelul acestuia sunt, de obicei, chestiuni subiective si tin atat de preferinte cat si de buget. Daca te-ai orientat spre o masina noua, pretul si facilitatile de plata pe care le ofera dealer-ul, parte din oferta auto, vor cantari cel mai greu, dar nu trebuie neglijate costurile de exploatare, extinderea retelei de service, pretul pieselor de schimb si timpul de livrare al acestora, precum si fiabilitatea modelului ales, oglindita de regula fidel de pretul pe piata second hand. Desi aici gasesti doar masini noi, este util sa verifici pretul aceluiasi model uzat, in cazul in care nu este vorba despre o prima lansare. Daca vindem masina dupa 2-3 ani, un model mai fiabil sufera o depreciere incomparabil mai mica.

Dotarile automobilului au importanta lor, dar daca un sistem ABS sau o instalatie de aer conditionat merita niste bani in plus, o vopsea speciala sau o instalatie audio traznet nu justifica neaparat un pret mai mare. Insa si acestea sunt criterii pur subiective.
SERVICE AUTO

Vrei sa stii unde, cum si cat te costa sa iti repari masina? Toate informatiile de care ai nevoie intr-un singur loc.

Vezi lista service-urilor autorizate
 • sigla

  Audi
  Adresa: Bd. Petrochimistilor, Nr. 34, ...
  Tel / Fax: 0248.223.680 / 0248.223.637
  E-mail: audi@eurotehnogroup.ro

 • sigla

  Dacia
  Adresa: Calea Sagului, Nr. 201, Timisoara
  Tel / Fax: 0256.305.080 / -
  E-mail: dacia.rec@autocardo.ro

 • sigla

  Lancia
  Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 164 A, sector ...
  Tel / Fax: 021.450.23.75 / 021.450.23.75
  E-mail: contact@autoimola.ro

TEST DRIVE
Volkswagen Amarok

In ultima vreme, din ce in ce mai multa lume isi doreste sa scape din ghearele sistemului si a multinationalelor si sa-si regaseasca echilibrul intorcandu-se la origini si la o viata cat mai simpla. [...]

ALTE TESTE AUTOSAGA.RO
Vezi toate masinile testate
PRET COMBUSTIBIL
 • Rompetrol Benzina: 5.95 Motorina: 5.96
 • Petrom Benzina: 5.82 Motorina: 6.30
 • OMV Benzina: 5.97 Motorina: 6.08
Vezi preturi Pret carburant in Europa
CAR & BABE
Ford Probe si Silvia

O masina roz si o fata superba – nu e o scena din “Fast & Furious”, cu Devon Aoki si Honda S2000, ci un… cuplu 100% romanesc, parca si mai voluptos. Hai sa le cunosti pe “Pinky” si Silvia. [...]

Vezi toate pictorialele
Feedback