Termeni generali

Termenii si conditiile de utilizare a Site-ului www.autosaga.ro (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabilesc conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa Site-ul www.autosaga.ro (denumit in continuare “Site” si/sau “AutoSaga” si/sau “www.autosaga.ro”) ori poate utiliza in orice mod serviciile AutoSaga, oferite prin intermediul Site-ului (denumite in continuare “Serviciile AutoSaga”), si are valoarea unei conventii incheiate intre S.C. Out Loud Media S.R.L. (denumita in continuare “Out Loud Media”), in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciilor AutoSaga, pe de o parte, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciile AutoSaga (denumita in continuare “Utilizator”), pe de alta parte. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi cuprinse in acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciilor AutoSaga, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

De asemenea, scopul acestor Termeni si Conditii este de a defini si reglementa serviciile oferite de S.C. Out Loud Media S.R.L. prin intermediul paginii de internet www.autosaga.ro persoanelor fizice si juridice in vederea publicarii de Anunturi pentru vanzarea de autovehicule si produse conexe.

Out Loud Media are dreptul de a modifica in orice moment si in orice mod oricare dintre prevederile prezentei conventii sau prezenta conventie in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fa?a de utilizatori.

Orice modificare a prezentei convetii este acceptata deplin ?i necondi?ionat de catre utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarui serviciu oferit de Site sau a Site-ului, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obliga?ia respectivului utilizator de a inceta imediat accesarea Site-ului ?i/sau utilizarea in orice mod a serviciului.

Ineficacitatea unor prevederi individuale ale prezentelor Termeni si Conditiinu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi. Astfel de prevederi lipsite de efect vor fi inlocuite cu prevederi valabile din punct de vedere juridic care se apropie cel mai mult din punct de vedere economic de prevederile lipsite de efect amintite. Aceeasi regula se aplica pentru orice omisiuni in prevederile expuse in prezenta conventie.

Utilizand si/sau vizitand acest Site (inclusiv tot con?inutul disponibil prin acest Site) acceptati automat termenii si conditiile de utilizare.

In caz de neacceptare si/sau nerespectare a acestor conditii, persoanele in cauza nu vor avea permisiunea de a accesa si folosi aceste servicii sau acest Site.

Prin acceptarea prezentelor conditii afirmati fie ca aveti peste 18 ani, fie ca sunteti minor cu capacitate de exercitiu restransa si aveti consimtamantul parintelui sau tutorelui legal si sunteti in masura si competent sa intelegeti termenii, conditiile, obligatiile afirmatiile, reprezentarile si garantiile stabilite in cele ce urmeaza si sa le respectati.

Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal

Prin inscrierea pe Site veti primi informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de catre Out Loud Media si partenerii sai contractuali.

Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de catre Site va exprimati in mod expres consimtamantul ca Out Loud Media sa prelucreze, sa stocheze si sa transmita datele cu carcacter personal furnizate de catre Utilizator.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor elctronice, Out Loud Media va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale si informatiile despre Utilizator pe care acesta ni le ofera. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate, servicii de comunicatii electronice, servicii de statistica. Refuzul Utilizatorului in ceea ce priveste utilizarea informatiilor mentionate anterior determina imposibilitatea de a beneficia de serviciile puse la dispozitie de catre Out Loud Media. Informatiile furnizate sunt destinate utilizarii de catre Out Loud Media si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerilor contractuali ai Out Loud si altor companii din acelasi grup cu Out Loud Media. Exceptie fac datele de contact furnizate de Utilizator in cadrul unui Anunt postat de acesta in vederea utilizarii serviciului Auto Second Hand, in privinta carora Utilizatorul este de acord ca acestea sa fie vizibile oricarei persoane ce acceseaza respectiva pagina a Site-ului, pentru a permite contactarea sa de catre potentiali cumparatori.

Pentru a beneficia de toate serviciile puse la dispozitie de catre Out Loud Media, este necesar sa completati datele din formularul de inregistrare. Out Loud Media poate solicita informatii cum ar fi: adresa de e-mail, nume si prenume, adresa, telefon.

Pentru a folosi serviciile oferite de catre Out Loud Media, Utilizatorul este obligat sa furnizeze date reale, complete si actuale despre sine, asa cum este cerut in formularul de inregistrare. Out Loud Media isi rezerva dreptul de a verifica, direct sau indirect, datele furnizate la crearea contului, neavand nicio obligatie legala in acest sens. Mai mult, Utilizatorul se obliga sa informeze Out Loud Media referitor la orice schimbari care se vor produce cu privire la datele furnizate in procesul de inregistrare in cel mult 30 de zile de la data la care s-au produs schimbarile.

Daca unele dintre datele Utilizatorului sunt incorecte, aceasta este rugat sa informeze de indata Out Loud Media.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Utilizatorul este de acord ca stergerea datelor personale ale sale va fi urmata de stergerea contului sau din sistem si de imposibilitatea de a beneficia de serviciile si produsele oferite de catre Out Loud Media.

Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorul poate face o cerere in scris cu cerinta sa, pe care sa o trimita prin posta la adresa: Bucuresti, Str. Dimitrie Racovita, nr. 8, sector 2.

Out Loud Media este inscrisa ca operator de date cu caracter personal cu nr. 17661

Continutul accesibil prin intermediul Site-ului. Postarea de continut pe Site de catre Utilizator.

Pentru postarea unui anunt pe Site, Utilizatorul trebuie sa aiba creat cont pe Site. In caz contrar, contul va fi creat in mod automat pe baza adresei de e-mail completate la adaugarea anuntului si utilizatorul va primi pe mail datele de acces (username si parola).

Ulterior inregistrarii, accesul in cont se realizeaza prin nume utilizator si prin parola. Utilizatorul are obligatia de a pastra cu grija datele de acces ale contului. Out Loud Media recomanda Utilizatorului sa nu dezvaluie nimanui userul si/sau parola. Out Loud Media nu va va solicita niciodata parola conturilor Utilizatorului in mesaje sau telefoane nesolicitate. Utilizatorul este sfatuit sa nu dezvaluie aceste informatii persoanelor care le solicita.

Utilizatorul este responsabil in intregime pentru toate materialele pe care le incarca pe Site sau le publica pe bloguri sau pe forumuri. La trimiterea unui astfel de material, indiferent de tipul acestuia (text, imagine, fisier video/audio) Utilizatorul este de acord sa:

a)    nu publice, transmita si sa nu faca referire, in niciun fel, la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, pornografice, violente;

b)    nu publice material rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei/unor anumite categorii umane, profesionale, etc;

c)    nu publice material cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent sau supus oprobiului public;

d)    nu publice niciun material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale;

e)    nu foloseasca niciun fel de programe, dispozitive automate sau procedee manuale pentru a monitoriza sau copia paginile Site-ului www.autosaga.ro sau continutul lor, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea Out Loud Media;

f)    nu publice niciun material care promoveaza, face trimitere la sau utilizeaza software sau servicii de natura sa trimita emailuri nesolicitate;

g)    nu posteze materiale publicitare sau solicitari de colaborari comerciale;

h)    nu foloseasca niciun dispozitiv, incluzand dispozitive software sau subrutina, care sa interfereze sau sa incerce sa interfereze cu buna desfasurare a functionarii Site-ului, cu derularea normala a serviciilor oferite de Out Loud Media;

i)    nu publice niciun material care incalca sau eludeaza, in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la: dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si oricaror altor drepturi protejate de legislatia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract, sau alte drepturi detinute de catre terti;

j)    nu colecteze datele personale ale celorlalti utilizatori ai Site-ului si sa nu restrictioneze accesul altor utilizatori la diferite zone sau tipuri de continut din Site-ul www.autosaga.ro;

k)    nu realizeze nicio actiune care impune orice utilizare neuzuala, nerezonabila, abuziva sau disproportionata a infrastructurii puse la dispozitie de Out Loud Media prin intermediul Site-ului;

Prin transmiterea de continut care nu este in acord cu limitarile mai sus mentionate, Utilizatorul este de acord cu faptul ca este singurul responsabil si va despagubi integral Out Loud Media in cazul producerii oricarui prejudiciu. In cazul oricaror prejudicii cauzate de Utilizator companiei Out Loud Media sau unei terte parti, acesta este de acord sa achite acestora integral toate si orice daune sau despagubiri, inclusiv orice cheltuieli de judecata, cheltuieli de executare si orice alte costuri aferente.

De asemenea, Utilizatorul declara ca este con?tient ca in timpul utilizarii Site-ului se expune la materiale postate dintr-o varietate de surse ?i ca Out Loud Media nu este raspunzatoare de acurate?ea, utilitatea, siguran?a materialelor sau de gradul in care acestea respecta drepturile de proprietate. Utilizatorul con?tientizeaza faptul ca se expune la materiale care pot fi ofensive, indecente, respingatoare ?i este de acord sa renun?e la orice drepturi legale sau despagubiri pe care le-ar putea pretinde de la Out Loud Media ?i este de acord sa o investeasca ?i sa mentina Out Loud Media, pe proprietarii/operatorii, afilia?ii ?i/sau licen?atorii acesteia cu imunitate completa, in masura permisa de lege, privind toate aspectele legate de utilizarea Siteului.

Utilizatorul intelege si accepta ca autosaga.ro poate contine link-uri sau trimiteri catre alte Site-uri, care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. Out Loud Media este absolvita de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe aceste Site-uri, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar aceste Site-uri nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in niciun mod de catre Out Loud Media. Includerea unei link-uri sau trimiteri catre alte Site-uri nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Out Loud Media. In momentul in care Utilizatorul acceseaza aceste Site-uri, o face pe riscul sau.

Textul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in forma scrisa, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere etc,) apartin Out Loud Media si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Con?inutul acestui Site va este oferit Utilizatorului doar cu scop informa?ional ?i nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licen?iat cu alte scopuri, fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate. Sunte?i de acord a nu va angaja in utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei ter?e par?i, in interes comercial. Daca descarcati sau listati o copie a con?inutului pentru uz comercial, trebuie sa de?ine?i toate drepturile de autor sau acordul proprietarilor con?inutului. Sunte?i de asemenea de acord sa nu actionati in niciun mod asupra elementelor de securitate ale Site-ului, a elementelor care previn sau restric?ioneaza utilizarea, copierea unui con?inut sau a elementelor care stabilesc limitele de utilizare a Siteului sau a con?inutului acestuia.

Out Loud Media defineste urmatoarele exceptii aplicabile la utilizarea continutului disponibil pe www.autosaga.ro:

a)    este permisa reproducerea (pe Site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) a unor mici fragmente din articolele publicate (maxim doua paragrafe). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: (Sursa: AutoSaga - www.autosaga.ro)

b)    sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: “Informatii furnizate prin amabilitatea AutoSaga”.

Out Loud Media isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scop, altul decat cel personal, pot fi facute la adresa: Str. Dimitrie Racovita, nr. 8, sector 2, Bucuresti, cod 023993, cu specificatia “In atentia redactiei AutoSaga”.

Serviciul Auto Second Hand

Serviciul Auto Second Hand oferit de www.autosaga.ro permite Utilizatorului publicarea de Anunturi pentru vanzarea de autovehicule si produse conexe.

Un Anunt va fi creat in mod gratuit, prin completarea unui formular, disponibil pe www.autosaga.ro, care sa contina: datele reale de contact a Utilizatorului, descrierea reala a autovehiculului ce face obiectul Anuntului, datele tehnice reale ale autoehiculului, pretul de vanzare.

Anuntul va fi publicat doar dupa ce va fi validat de catre Operatorii Furnizorului.

Valabilitatea unui anunt este cuprinsa intre 30 si 90 de zile, cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen.

Out Loud Media se obliga sa publice toate Anunturile postate pe www.autosaga.ro, ce respecta in totalitate prevederile prezentei convetii.

Out Loud Media se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Site-ului sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in Anunt de catre Utilizator si datele publicate pe Site.

Out Loud Media isi rezerva dreptul de a sterge un Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala.

Out Loud Media nu va fi responsabila pentru neafisarea Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce nu tin de controlului sau si nici pentru pagubele directe sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din acesta cauza.

Out Loud Media nu este responsabila de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor sai.

Out Loud Media nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele autovehiculului ce face obicetul Anuntului.

Out Loud Media isi rezerva dreptul de a sterge Anunturile pentru acelasi vehicul, publicate de doua sau mai multe ori.

Out Loud Media nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate. Furnizorul nu garanteaza in nici un fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Anunturi.

Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a autovehiculului ce face obiectul Anuntului si ca nu incalca drepturile Out Loud Media si/sau ale unor terte persoane.

Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectula, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie publicat de Out Loud Media pe toate platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.

Prin transmiterea Anuntului catre Out Loud Media spre aprobare, Utilizatorul declara ca este de acord cu termenele si conditiile din prezentul document.

Validarea Anunturilor inainte de publicarea lor pe Pagina Autovit are ca scop inlaturarea Anunturilor care nu respecta prevederile prezentei conventii, incercand astfel sa se ofere potentialilor cumparatori o baza de date care sa contina un numar cat mai mic de Anunturi eronate.

Validarea Anunturilor se face in ordinea in care sunt trimise spre validare, in cel mai scurt timp posibil, fara a exista o garantie asupra duratei minime pana la verificare.

Nu este permisa Utilizatorului publicarea mai multor Anunturi pentru acelasi Vehicul.

Un Anunt este valabil pentru un singur Vehicul. Nu sunt admise Anunturi care fac referire la mai multe Vehicule.

Nu vor fi publicate Anunturi cu date evident false (inclusiv cele privind specificatiile tehnice ale produsului oferit spre vanzare), Anunturi cu caracter publicitar sau care nu au ca obiect oferte de vanzare autovehicule sau produse legate de automobile.

Nu sunt admise spre publicare Anunturi care au pozele neclare, rotite, care reprezinta colaje de imagini sau care contin in prim plan persoane. Nu se admit poze preluate din alte surse, cu stersaturi, inscrisuri (altele in afara de data inscrisa de aparatul de fotografiat) sau diferite insemne precum si poze care nu prezinta produsul ce face scopul Anuntului.

Out Loud Media poate accepta sau refuza publicarea Anunturilor trimise spre Validare de catre Utilizator. In cazul refuzarii, Utilizatorul va fi informat despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a retrimite Anuntul la validare.

In cazul in care Utilizatorul trimite in mod repetat Anuntul la validare fara a remedia problemele semnalate, Out Loud Media isi rezerva dreptul de a bloca accesul Utilizatorului pe www.autosaga.ro in vederea postarii de noi Anunturi sau administrarii Anunturilor existente.

Limitarea raspunderii

Out Loud Media nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau explicit, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. Out Loud Media va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Out Loud Media nu este responsabila pentru greseli, inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Out Loud Media pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.

Pentru cazurile de forta majora, Out Loud Media si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la: razboi, revolutie, embargou, cutremur, grav atac terorist, inundatie, incendiu, greva si incetarea nelegala a lucrului, emiterea de catre o autoritate competenta a unui ordin sau a oricarui act cu caracter obligatoriu care impiedica desfasurarea activitatii partilor, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Out Loud Media, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe Out Loud Media si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciilor AutoSaga sau orice alt aspect relationat Serviciului AutoSaga.

Out Loud Media nu-?i asuma nici o responsabilitate pentru orice vatamare corporala sau a proprieta?ii, de orice natura, rezultand prin accesul Utilizatorului la Site-ul ?i serviciile AutoSaga, orice acces neautorizat sau folosin?a serverelor noastre securizate ?i/sau orice ?i toate date personale ?i/sau informa?ii financiare stocate in acesta, orice intrerupere sau stopare a transmisiilor dinspre sau catre Siteul nostru, orice erori, viru?i, cai troieni, etc. ce pot fi transmise catre sau prin Site de catre o ter?a parte ?i/sau orice erori sau omisiuni in orice con?inut sau pentru orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosin?ei oricarui con?inut postat, transmis prin e-mail, sau oricum altfel facut disponibil prin intermediul Site-ului. Out Loud Media nu garanteaza ?i nu-?i asuma responsabilitatea pentru orice produs sau serviciu publicat sau oferit de catre o parte ter?a prin intermediul Site-ului sau prin orice Site cu hiperlink sau aparut in orice banner sau alt tip de material publicitar ?i nu va fi parte la sau in orice alt fel responsabil pentru monitorizarea oricaror tranzac?ii dintre Utilizator ?i o ter?a parte oferitoare de produse sau servicii.

Out Loud Media nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importan?a majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Site-ului, a serviciilor AutoSaga, sau a oricarui alt aspect relationat acestor servicii.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile ?i obliga?iile Utilizatorilor Site-ului ?i ale www.autosaga.ro, cuprinse in prezenta conven?ie, precum ?i toate efectele juridice pe care le produce prezenta conven?ie vor fi interpretate ?i guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu prezenta conven?ie va fi solutionat pe cale amiabila.

In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instan?a judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucure?ti.

CAR & BABE
Ford Probe si Silvia

O masina roz si o fata superba – nu e o scena din “Fast & Furious”, cu Devon Aoki si Honda S2000, ci un… cuplu 100% romanesc, parca si mai voluptos. Hai sa le cunosti pe “Pinky” si Silvia. [...]

Vezi toate pictorialele
4 GIRLS
Top 5: Vedete si masini, editia “De gustibus ...

Am avut tot felul de top-uri pe-aici, dar nici unul care sa faca referinta la masinile pe care le conduc star-urile (fie ele din muzica, sport sau film). Dar, oricum, din acestea ai mai vazut; ce-ai ... [...]

Vezi toate articolele
TEST DRIVE
Volkswagen Amarok

In ultima vreme, din ce in ce mai multa lume isi doreste sa scape din ghearele sistemului si a multinationalelor si sa-si regaseasca echilibrul intorcandu-se la origini si la o viata cat mai simpla. [...]

ALTE TESTE AUTOSAGA.RO
Vezi toate masinile testate
PRET COMBUSTIBIL
  • Rompetrol Benzina: 5.95 Motorina: 5.96
  • Petrom Benzina: 5.82 Motorina: 6.30
  • OMV Benzina: 5.97 Motorina: 6.08
Vezi preturi Pret carburant in Europa
LECTIA DESPRE AUTOMOBILE
Filtru de ulei
Filtrul de ulei

Ungerea mecanismelor responsabile de propulsie – si/sau de controlarea fortei de propulsie – este la fel de esentiala pentru functionarea masinilor pe cat este aerul pentru vietuitoare. Iar analogia nu este deloc ... [...]

Vezi toate articolele
Feedback